Objednáno do 12:00, doručeno následující pracovní den!

Najít perfektní dárek pro někoho je stále těžké. Ale dostali jsme tě! S personalizovaným produktem dáváte pokaždé něco jedinečného. Stále bojujete s tím, co dát? Sestavili jsme pro vás seznam těch nejlepších dárků na míru!

Upgrade Drink Večery: Personalizované nápady na dárky

Je pití jedním z koníčků oslavence? Pak je personalizovaná tabule s nápoji perfektním dárkem! S tímto servírovacím prkénkem darujete nejen praktický dárek, ale také pěkný osobní doplněk do vašeho domova. Nápojovou desku lze použít nejen pro dodatečný dotek na nápojovém večeru, ale lze ji také pěkně vystavit jako dekorace.

Nápojová deska se snadno čistí, takže se nemusíte bát rozlití. Tímto způsobem si můžete vychutnat drinkový večer ještě více!

Dáte raději menší dárek, ale přesto zůstanete v atmosféře drinků? Pak je jistě možností personalizované sýrové prkénko. S touto sadou sýrových prkýnek můžete podávat všechny různé druhy sýrů jako v 5hvězdičkové restauraci!

Sýrová deska má možnost zavěšení, díky čemuž je také super zábava darovat ji jako dekorace do něčí kuchyně. Multifunkční dárek!

Zachycení vzácných vzpomínek: Fotografické dárky

Zachytili jste spolu spoustu zábavných vzpomínek? Pak s fotodárkem neuděláte chybu! Umístěte svou nejcennější vzpomínku na pouzdro na telefon nebo hrnek a darujte skutečně osobní dárek.

Stylová jednoduchost: Personalizované dárky

S personalizovanou lahví na pití dáte jednoduchý, ale pěkný dárek. Umístěte na láhev na pití jméno oslavence, vyberte pěknou barvu a písmo a váš dárek je připraven! S tímto dárkem vždy víte, komu láhev na vodu patří a navíc pijete stylově.

Zkrášlení interiéru osobními dekoracemi

Mohl by dům oslavence ještě použít nějakou výzdobu? S fotorámečkem dáte domu osobní dotek. Vyberte si z různých designů nebo jděte na jednu fotografii na rámu. Rám lze umístit vodorovně nebo svisle. Ať už si vyberete jakýkoli design a kamkoli jej umístíte, stane se poutačem pozornosti domu.

Polštář s fototiskem je také krásným doplňkem něčí domácnosti. S tímto dekorativním předmětem dáte obývacímu pokoji nebo ložnici osobitý vzhled a vykouzlíte úsměv na tváři každého!

Malá gesta, velké uznání: Osobní klíčenky

Chtěli byste raději malý dárek, ale přesto chcete zachovat osobní kontakt? Pak si jděte pro pěknou klíčenku! S tímto kroužkem na klíče již neztratíte svůj kroužek na klíče, protože fotografie na něm usnadňuje hledání klíčů. Umístěte svou pěknou společnou fotku a darujte dárek, který bude mít vždy někdo blízko u sebe.